\"عباس نوروزي\"، معاون حفظ و احياي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان هرمزگان با بيان اين مطلب به ميراث آريا( CHTN) گفت: عمليات بررسي و شناسايي آثار تاريخي ميناب سال 84 انجام شد که طي آن در بخش مرکزي اين شهرستان 184 اثر تاريخي مورد شناسايي قرار گرفت.

وي با تأکيد بر اينکه کاوش‌هاي باستان‌شناسي در ميناب، تنها کاوش استان در سال جاري خواهد بود، گفت: اين عمليات پاييز امسال آغاز و به مدت 2 ماه ادامه خواهد داشت.

نوروزي خاطرنشان کرد:به منظور انجام کاوش هاي باستان شناسي استان هرمزگان در سال جاري، 200 ميليون ريال اعتبار اختصاص يافته است.

به گفته معاون حفظ و احياي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان هرمزگان، در شهرستان ميناب از هزاره سوم پيش از ميلاد تا دوره قاجار آثار تاريخي شناسايي شده است.

لازم به ذکر است؛ميناب از شهرستانهاي سرسبز ، آباد و با رونق استان و دومين شهر بعد از بندرعباس است .رودخانه پرآب و شيرين ميناب ، علاوه بر آبياري نخلستان ها و مزارع ،‌آب شرب شهر بندرعباس را نيز تأمين مي کند .

فاصله ميناب تا بندرعباس 104 کيلومتر است . قلعه هزاره ، باغات انبه ،‌سد استقلال از جاذبه هاي ديدني ميناب هستند .پنجشنبه بازار که محل فروش صنايع ديدني ميناب است از رونق خاصي در اين شهرستان برخوردار است.

116/

انتهای پیام/

کد خبر 138608039